Partners

NGP Breda:

Mensen met lichamelijke klachten kunnen bij NGP Breda terecht voor natuurgeneeskundige therapie. De klacht wordt onderzocht en behandeld vanuit de fysieke, als vanuit de mentale en emotionele dimensie.

De therapeut werkt vanuit de volgende vijf natuurgerichte principes:

1.Energie 
2.Prikkeloverdracht 
3.Drainage 
4.Voeding 
5.Psyche en het (on)bewust ziekmakend gedragspatroon

Het doel van de therapie is het bereiken van een betere balans in de gezondheid van de persoon. Tevens worden handreikingen meegegeven waarmee men in de toekomst klachten kan voorkomen.

Klik hier voor meer informatie

Gewichtsconsulent:

Graag wil ik mensen, die niet lekker in hun vel zitten, helpen op een prettige manier af te vallen.

Bijna iedereen heeft ervaring met afvallen, maar ook met blijvend resultaat? Iedereen kent een crash-dieet om in korte tijd vele kilo’s kwijt te raken. Eerst gaat het fantastisch, de kilo’s vliegen eraf. Wat u hiermee bereikt: u bent na een tijd weer op uw oude gewicht terug of, zoals in veel gevallen, u komt zelfs op nog meer overgewicht te zitten. Dit is het voor iedereen bekende jojo-effect.

Afvallen is niet alleen maar minder eten en hoeft helemaal geen straf te zijn! Wat een grote rol speelt is wat je eet, waarom en hoeveel. Het werkt pas met een gezond eetpatroon en voldoende beweging.

Afslankkuren, maaltijdvervangers, pillen en crash-diëten werken niet op de lange termijn.

Ik laat u zien dat u niet uw gehele leefwijze om hoeft te gooien. U kunt bijvoorbeeld gewoon gezellig met uw gezin mee eten. Door gezond en gevarieerd te eten, zorgen wij samen ervoor dat u op een verantwoorde wijze een blijvend resultaat krijgt.

De voordelen van mijn begeleiding als BGN Gewichtsconsulent:
• Gezond normaal eten;
• Werken aan een nieuwe levensstijl;
• Je fit voelen zonder honger;
• Stok achter de deur;

Vergoeding mogelijk door de ziektekostenverzekeraar. Dit houdt in dat de kosten van uw consult door meerdere zorgverzekeraars vergoed wordt, in de aanvullende pakketten. In uw verzekeringspolis vindt u de hoogte van de eventuele jaarlijkse vergoedingen.