Massage arrangementen

Duo Massage

Bij Massage Breda is het mogelijk om samen met je partner, je vriend(in), je moeder of andere dierbare behandeld te worden. Wij doen dit met veel plezier, en vinden het heerlijk om samen te werken en om jou en je partner een onvergetelijke massage te geven. Voor dit arrangement komen klanten van heinde en verre.

Onze duo massage leent zich ook uitstekend als “cadeau idee”bijvoorbeeld voor iemand die je goed heeft geholpen bij een verbouwing. Je ouders die alles al hebben, of voor je zwangere vriendin en haar vriend. Partners, vrienden of vriendinnen die iets te vieren hebben komen naar ons toe om te genieten van onze warme aandacht, heerlijke behandelingen en de aangename sfeer in onze ruim opgezette behandelruimte. Dus we heten je van harte welkom in onze praktijk!

Hot Stone Massage

Masseren met hete stenen dus.

Stenen, druk en olie, dat is in het kort Hot Stone massage.
Gebaseerd op een eeuwenoud ritueel. Wees niet bang dat je met kiezels of ruwe stukken rots bewerkt wordt, het zijn afgeronde basaltstenen die onder invloed van water en zand door de jaren heen glad gepolijst zijn. De stenen worden opgewarmd tot ongeveer 50-55 graden.
Deze massage werkt heerlijk ontspannend. De warmte dringt diep door in spieren en botten. Hierdoor lossen vermoeidheid en spanning op.

Voor het masseren komt er eerst een heerlijke, warme olie op het lichaam zodat de stenen makkelijker glijden. De stenen worden vervolgens op het lichaam gelegd. En nee, dat is niet heet of zwaar. De stenen zijn licht, superzacht en heerlijk warm.

Een Hot Stone Massage is dan ook aan te raden bij acute en chronische spierpijnen, rugpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding, stress, vermoeidheid en lymfeproblemen.
Of als je gewoon lekker wilt genieten.
Je wordt er namelijk super relaxed van!