Massage arrangementen

Duo Massage

Bij Massage Breda is het mogelijk om samen met je partner, je vriend(in), je moeder of andere dierbare behandeld te worden. Wij doen dit met veel plezier, en vinden het heerlijk om samen te werken en om jou en je partner een onvergetelijke massage te geven. Voor dit arrangement komen klanten van heinde en verre.

Onze duo massage leent zich ook uitstekend als “cadeau idee”bijvoorbeeld voor iemand die je goed heeft geholpen bij een verbouwing. Je ouders die alles al hebben, of voor je zwangere vriendin en haar vriend. Partners, vrienden of vriendinnen die iets te vieren hebben komen naar ons toe om te genieten van onze warme aandacht, heerlijke behandelingen en de aangename sfeer in onze ruim opgezette behandelruimte. Dus we heten je van harte welkom in onze praktijk!

Chocolade massage.

Verzachtend en “gulzig”, een moment van heerlijke ontspanning voor de man of vrouw. Het gaat om een zintuiglijke onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn: een verleiding waaraan men onmogelijk weerstand kan bieden.

De gewaarwordingen en de effecten van onze “Warme Chocolade Massage” geven een speciale voldoening: het geeft niet alleen een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning, maar is tevens verzachtend en voedend voor de huid.

Deze massage is vocht inbrengend, huidverstevigend, afslankend, verzorgend, rustgevend en zorgt voor een goed humeur!
Daarom is deze massage ook uitstekend geschikt om eens lekker vertroeteld te worden.

Na afloop van de massage kunt u lekker even bijkomen met een kopje koffie en natuurlijk een chocolaatje!

Dode Zeezout scrub & massage

Deze dode zeezout massage is een combinatie van een grondige scrub en een oliemassage.

Een zeezout scrub met deze mineralen werkt ontspannend en kalmeert de door stress geplaagde zenuwen. Voert vocht af en verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. Stimuleert de celvernieuwing zodat de huid gladder en zich merkbaar beter spant. Ook verlicht het de klachten bij ernstige huidaandoeningen, reuma en chronische ontstekingen. Uw huid behoud langer haar kleur tijdens het zonnebaden. Ook heerlijk na de winterperiode om nieuwe energie op te doen voor de lente.

Hot Stone Massage

Masseren met hete stenen dus.

Stenen, druk en olie, dat is in het kort Hot Stone massage.
Gebaseerd op een eeuwenoud ritueel. Wees niet bang dat je met kiezels of ruwe stukken rots bewerkt wordt, het zijn afgeronde basaltstenen die onder invloed van water en zand door de jaren heen glad gepolijst zijn. De stenen worden opgewarmd tot ongeveer 50-55 graden.
Deze massage werkt heerlijk ontspannend. De warmte dringt diep door in spieren en botten. Hierdoor lossen vermoeidheid en spanning op.

Voor het masseren komt er eerst een heerlijke, warme olie op het lichaam zodat de stenen makkelijker glijden. De stenen worden vervolgens op het lichaam gelegd. En nee, dat is niet heet of zwaar. De stenen zijn licht, superzacht en heerlijk warm.

Een Hot Stone Massage is dan ook aan te raden bij acute en chronische spierpijnen, rugpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding, stress, vermoeidheid en lymfeproblemen.
Of als je gewoon lekker wilt genieten.
Je wordt er namelijk super relaxed van!

Tibet Massage

Kleine pakjes van Himalaya steentjes en Dode Zeezouten worden zachtjes met warme olie aangebracht op het lichaam.

Je lichaam wordt bevangen door een ongelooflijk gevoel van lichtheid en een diepe ontspanning en je huid wordt steeds zachter.

Het werkt heerlijk ontspannend en geeft je weer nieuwe vitale energie. De warmte dringt diep door in spieren en botten. Hierdoor lossen vermoeidheid en spanning op. Tevens zorgen de Dode Zeezouten voor een natuurlijke peeling.

Alqvimia beauty rituals

Ervaar onze exclusieve en betoverende Alqvimia Beauty Rituals. Laat je meevoeren door een vertroetelende reis naar transformatie en zuivering van lichaam en geest. Kom terug bij jezelf, luisteren in stilte, naar je eigen lichaam. Iemand die innerlijk in balans is, straalt dat ook uit. Laat je onderdompelen in een warm bad van persoonlijke aandacht, liefdevolle aanraking, geurreizen, diepe ontspanning.

De basis van elke Beauty Ritual is een scrub met Dode Zeezout, energiereinigende modderpakking, en een massage met een aromatherapeutische olie.
Afhankelijk van je wensen en behoeftes kun je uit de volgende behandelingen kiezen:

Oasis of Serenity

Een Anti-Stress body behandeling.

Het is niet eenvoudig om totaal te ontspannen; lichaam en geest zijn vrijwel altijd in beweging. Het drukke leven en stress die velen dagelijks ervaren kunnen leiden tot problemen op lichamelijk en geestelijk gebied, maar ook draagt het bij aan het verouderingsproces. Oasis of Serenity helpt lichaam en geest in balans te brengen en rust te vinden. Geniet van de heerlijke geuren en ervaar de ontspannende werking van deze anti-stress behandeling.
Je voelt je herboren en mooier dan ooit!

Queen of Egypt

Queen of Egypt body behandeling is bedoeld als extra steuntje in de rug voor de hardwerkende, drukbezette vrouw.

De pure essentiële oliën hebben niet alleen een heerlijke exotische geur, wat veel vrouwen als eerste aanspreekt, maar hebben ook een veel diepere werking. De combinatie van wierook en mirre creëert een aroma dat bijdraagt aan een innerlijke balans, emoties en het vergroten van zelfvertrouwen.
Een Qeeun of Egypt behandeling is dan ook echt bestemd voor de vrouw die zich als een koningin wil voelen. Uitermate geschikt voor het voeden van de huid. Werkt ontspannend, ontgiftend, verfrissend en activeert het lymfesysteem.

Tevens kunt u gebruik maken van onze douche faciliteit. Badjassen en handdoeken zijn aanwezig. Kortom een minivakantie dus!